Schilderworkshops in 2020

in de Betuwe 

Vanwege het Corona virus starten de workshops intuitief schilderen pas weer eind mei. Dit zijn de laatste 3 die ik geef in mijn tuin in de Betuwe. Deze zomer verhuis ik naar het lieflijke Amerongen en aldaar zal ik een galerie starten, waar ik zeker ook workshops zal blijven geven, maar aan kleinere groepen. Intiemer dus en met meer aandacht voor jou. 

Onderstaande workshops gaan echt over afschied nemen van het oude in jou, in deze tijd van transitie, en een overgang maken naar het nieuwe. Dat wat in deze tussentijd geboren mag worden en vorm wil krijgen. Luisteren naar dat wat jou ziel van je vraagt en daar kleur en vorm aan geven als een groot spelend kind. Hopelijk hier in de prachtige tuin met haar 27 fruitbomen en 2 noten bomen. Je bent van harte welkom. 

Maximaal aantal deelnemers is 8 personen. Van te voren ontvang je ivm corona een eenvoudig protocol zodat het veilig, vrij en gezellig blijft.

Vrijdag 29 mei workshop intuitief schilderen

Vrijdag 12 juni workshop intuitief schilderen

Vrijdag 26 juni workshop intuitief schilderen

Tijd
10.30-17 uur; ontvangst met thee, koffie en lekkers

Danielle maakt het creatieve kind graag in je los en inspireert je je (verborgen) talenten te gebruiken. Zij geeft schilderworkshops en creatieve trainingen aan particulieren en bedrijven. Ik leer mensen al schilderend zichzelf, hun talenten, het merk waarvoor ze werken, de organisatie er achter, hun team of hun collega, beter kennen.

Ik geef diverse soorten schilderworkshops, maar vooral intuitief. Je vindt hier een aantal voorbeelden, maar heb je zelf een leuk idee dan sta ik daar zeker voor open.

Intuitieve schilderworkshop in de Betuwe

Een dag vol kleur, natuur en schilderen. Vanaf 10.30 word je op de boerderij in de Betuwe ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Eerst maken we kennis, krijg je een demonstratie en doen we een ontspanningsoefening. Daarna starten we met intuitief schilderen met verschillende materialen; van ecoline tot acrylverf. Na het schilderen staat er een heerlijke lunch klaar en kun je nog even buiten zijn in de tuin en boomgaard. In de middag maak je een tweede schilderij nav een zelf gekozen thema, dat zich die dag aandient. Hierbij leer je ook meer over diverse technieken. We ronden de workshop om 17 uur af.

"Vorm is de uiterlijke expressie van de innerlijke betekenis"

Wassily Kandinsky (1866-1944)

Kosten 
De workshop kost 80 euro per dag, incl. materialen,een schildersdoek van 50x70cm, koffie/thee, lekkers en een heerlijke vegetarische soep. Kom je samen dan betaal je 75 euro p.p.

De tweedaagse workshop kost 175 euro

Voor de lunch neemt iedereen iets lekkers mee voor de pot luck maaltijd; zo genieten we met elkaar van elkaars creaties. Zelf maak ik altijd vegetarische soep.

* 10 euro extra kosten voor groot doek van 70x100cm

Waar In een sfeervol atelier in een gemoderniseerde boerderij in de Betuwe, om precies te zijn in Ommeren, een klein plaatsje tussen Rhenen en Tiel. Dan ben je er echt even helemaal uit, heerlijk in de natuur. Het is een een uurtje rijden vanuit Amsterdam, 50 minuten vanaf Bussum, 30 minuten vanaf Utrecht, Arnhem, Nijmegen of Den Bosch, 20 minuten vanuit Culemborg, Heteren, Wageningen, Veenendaal of Doorwerth.

Daniëlle Jaspers is beeldend kunstenaar, kunstzinnig dynamsich coach en communicatietrainer. Na 13 jaar als communicatieadviseur te hebben gewerkt, voerde het schilderen toch de boventoon in haar leven. Ze woont en werkt in haar boerderij in de Betuwe en heeft een eigen schildersatelier in Ommeren. Sinds 2005 geeft ze schilderworkshops, coaching en creatieve communicatietrainingen waarbij ze mensen in verbinding brengt met zichzelf en anderen. Tevens inspireert ze deelnemers hun (verborgen) creatieve talenten te uiten. Danielle is autodidact en lid van de NABK (Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars). Ze heeft een warme, open persoonlijkheid en is sensitief in haar communicatie. Het hele jaar door geeft ze workshops en cursussen intuïtief schilderen. Daarnaast gaat ze een aantal keer per jaar naar Frankrijk om daar schilderweken te geven en is ze docent bij de Kleine Tiki in Breda, school voor innerlijke ontwikkeling en kunstzinnig coachen.