Schilderworkshops in 2021

in Amerongen

Zomer 2020 verhuisde ik naar het lieflijke Amerongen en aldaar opende ik een galerie, waar ik zeker ook workshops blijf geven, maar aan kleinere groepen. Intiemer dus en met meer aandacht voor jou. 

Onderstaande workshops gaan echt over afscheid nemen van het oude in jou, in deze tijd van transitie, en een overgang maken naar het nieuwe. Dat wat in deze tussentijd geboren mag worden en vorm wil krijgen. Luisteren naar dat wat jou ziel van je vraagt en daar kleur en vorm aan geven als een groot spelend kind. Je bent van harte welkom. 

Maximaal aantal deelnemers is 6 personen. Van te voren ontvang je ivm corona een eenvoudig protocol zodat het veilig, vrij en gezellig blijft. 

Vrijdag 29 oktober 2021 10.00-16.00 uur (88 euro) 

Tijd
Ontvangst met thee, koffie en lekkers een kwartier voor aanvang

Danielle maakt het creatieve kind graag in je los en inspireert je je (verborgen) talenten te gebruiken. Zij geeft schilderworkshops en creatieve trainingen aan particulieren en bedrijven. Ik leer mensen al schilderend zichzelf, hun talenten, het merk waarvoor ze werken, de organisatie er achter, hun team of hun collega, beter kennen.

Ik geef diverse soorten schilderworkshops, maar vooral intuitief. Je vindt hier een aantal voorbeelden, maar heb je zelf een leuk idee dan sta ik daar zeker voor open.

Intuitieve schilderworkshop

Een dag vol kleur, natuur en schilderen. Vanaf 10.00 word je ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Eerst maken we kennis, krijg je een demonstratie en doen we een ontspanningsoefening. Daarna starten we met intuitief schilderen met verschillende materialen; van ecoline tot acrylverf. Tussendoor eten we van onze heerlijke zelg mee gebrachte potluck lunch. Je leert in de middag ook meer over diverse technieken. We ronden de workshop rond 16 uur af.

"Vorm is de uiterlijke expressie van de innerlijke betekenis"

Wassily Kandinsky (1866-1944)

Kosten 
De workshop kost 88 euro per dag, incl. materialen,een schildersdoek van 50x70cm, koffie/thee, lekkers (lunch breng je zelf mee)

De tweedaagse workshop kost 249 euro, inclusief materiaal (groot doek van 70x100cm/80x80cm, acrylverf en meer) en 2 x lunch

Ik regel een lekkere gezonde lunch die ik lokaal inkoop bij een van de cateraars. 

Waar In het lieflijke Amerongen, een rustig dorp op de utrechtse Heuvelrug. Aan de rand van rivier en bos, al waar je heerlijk kunt wandelen. Het is 50 minuten rijden vanuit Amsterdam, 40 minuten vanaf Bussum, 30 minuten vanaf Utrecht, Amersfoort. 45 minuten vanuit Arnhem, Nijmegen of Den Bosch, 30 minuten vanuit Culemborg, Heteren, Wageningen of Doorwerth, 20 minuten vanuit Wijk bij Duurstede of Lienden, 10 minuten vanuit Rhenen of Veenendaal . 

Daniëlle Jaspers is beeldend kunstenaar, kunstzinnig dynamsich coach en communicatietrainer. Na 13 jaar als communicatieadviseur te hebben gewerkt, voerde het schilderen toch de boventoon in haar leven. Sinds 2005 geeft ze schilderworkshops, coaching en creatieve trainingen waarbij ze mensen in verbinding brengt met zichzelf en anderen. Tevens inspireert ze deelnemers hun (verborgen) creatieve talenten te uiten. Danielle is autodidact en lid van de NABK (Nederlandse Associatie voor Beeldend Kunstenaars). Ze heeft een warme, open persoonlijkheid en is sensitief in haar communicatie. Het hele jaar door geeft ze workshops en cursussen intuïtief schilderen. Daarnaast gaat ze een aantal keer per jaar naar Frankrijk om daar schilderweken te geven en is ze docent bij de Kleine Tiki in Breda, school voor innerlijke ontwikkeling en kunstzinnig coachen.