Zomer 2020 verruilde ik de boerderij waar ik sinds 2010 woonde en werkte voor een prachtige nieuwe plek aan de rand van de Utrechtse heuvelrug en de Rijn; in Amerongen. 

Aldaar startte ik vol passie een nieuw avontuur: een eigen galerie en atelier tegelijk. Niet met vaste openingstijden, maar ik open graag op afspraak de deuren voor jou! Soms doe ik spontaan mijn deuren open.

Mijn eigen schilderijen zijn er in eerste instantie te koop. Wat er in de toekomst bij zal komen zal zich nog gaan ontvouwen. Wie weet wat de toekomst ons brengt.

Het atelier en de galerie in Amerongen bevinden  zich in het Hartenhuis (gebouwd in 1833) dat helemaal is gerenoveerd door Jacqueline Geerts van Ginterieur. 

Het adres vanaf 13 juli 2020 is Overstraat 16

3958 BT Amerongen

parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van Kasteel Amerongen, 100 meter van het huis. 

Ik zie je graag daar!

Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november heb ik open dagen in de galerie en ben je welkom van 12.00-17.00 uur voor een drankje, een hapje, kunst kijken en natuurlijk heerlijke muziek van Felix en Pepijn van der Wissel op de vleugel. Ivm corona en de ruimte hangt kun je de kunst in het hele huis (alleen beneden) bekijken en evt. kopen natuurlijk. 

Liefs, Danielle 

gsm 06-53867953