Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zonsondergang

Zonsondergang

Dit doek dat ik in 2011 heb geschilderd, heb ik recent afgemaakt (dec 2019). Ik vond dat het nieuwe energie nodig had. Er ontstond een hele nieuwe wereld. Hoe toepassselijk. Ik ben veranderd in de 8 jaar en het schilderij moest mee veranderen. Acrylverf en medium in vele lagen over elkaar. Het lijkt wel een zonsondergang. Het doet mij denken aan Zuid Afrika. Anderen zien er weer iets heel anders in. Daar houd ik van. Je mag zelf jouw eigen fantasie en inlevingsvermogen gebruiken. 
€750,00

Kahuna & Pele

Kahuna & Pele

Vanuit mijn intuitie maak ik verbinding met specifieke energie dat zich aandient. In dit geval speels en dansend, in verbinding met Hawaiaanse priesteres Kahuna en godin van vuur en transforatie Pele.
€1995,00

Lust explosie

Lust explosie

Spelen met diverse materialen en kleuren leidde tot deze explosie van passie en lust.
€425,00

Beyond

Beyond

In dit schilderij ziet iedereen zijn of haar eigen verhaal, zo blijkt op mijn Facebok pagina van 2 juni. Mijn beste vriendin Alma Wattimena maakte er dit mooie gedicht bij. Beyond We zijn er voorbij Wat Oma? De oorlog Oorlog?   Ja, mijn schat De oorlog van Tegen Jij tegen mij Ik tegen jou Wit tegen zwart Man tegen vrouw   Vrouw tegen man Zon tegen maan Broer tegen zus Families zonder naam   We zijn er voorbij
€1195,00

impressie 1

impressie 1

Spel met kleuren  Zoekend naar iets nieuws Een beleving, uitzicht Uit zicht
€150,00

Impressie 2

Impressie 2

Spel met kleuren  Zoekend naar iets nieuws Een beleving, uitzicht Uit zicht
€150,00

Magie

Magie

Als je je hart durft te volgen Naar je intuitie luistert Dan kan het leven zich als magie aan je ontvouwen
€1195,00

Verlangen

Verlangen

Vanuit het verlangen in verbinding te zijn met de natuur, ontstond dit heerlijke kleurrijke schilderij.
€825,00

Maanlicht

Maanlicht

Ondergedompeld in klaagzang  Kom ik boven het water uit ......   Geschilderd als reflectie van mijn gevoelswereld.
€495,00

Bevrijding

Bevrijding

Dit schilderij ontstond uit een proces van los laten van bestaande patronen. Helemaal vrij van elk onderwerp. Ik heb helemaal vanuit de kleuren en de beweging geschilderd en diverse weken aan gewerkt. Laag voor laag opgebracht. Het voelde echt als een bevrijding. Momenteel hangt het schilderij bij Ginterieur in Amerongen. Wil je het zien, bel me gerust voor een afspraak.
€1500,00

Transformatie

Transformatie

Op moment dat je je grootste angsten onder ogen durft te zien, overwin je ze en transformeer je iets in jezelf. Het voelt als een bevrijding zowel fysiek als emotioneel als spiritueel. Ik heb me hier helemaal toegelegd en gefocussed op het transformeren van mijn innerlijk vuur, dat er mag zijn.
€595,00

Vrij spel

Vrij spel

Vanuit de verbinding met mijn binnenwereld liet ik mezelf helemaal gaan en beperkte ik mezelf toch ook met mijn kleur gebruik. Daar waar ik normaal heel veel verschillende kleuren gebruik, koos ik dit keer een beperkt palet.
€395,00

Zoektocht

Zoektocht

Een zoektocht naar binnen mondde uit in een zoektocht op het doek en leidde tot een voor mij doen verrassend resultaat met veel rechte lijnen, terwijl in mijn zoektocht naar de verbinding toch heel veel vormen rond zijn. Op het schilderij zitten vele lagen acrylverf over elkaar.
€385,00

The gathering

The gathering

Vaak schilder ik mensen die van alles met elkaar hebben....... discussies, gezellig samen zijn, liefde, lol, geluk, feest, bijna nooit verdriet, pijn of eenzaamheid. Alsof dat er niet mag zijn.....Soms start een schilderij heel anders dan het eindresultaat laat zien. Wil je er meer over weten? Vraag gerust.
€1595,00

Zuivering

Zuivering

Dit schilderij is een van de meest abstracte die ik gemaakt heb en geeft een proces van zuivering weer.  Je mag het intepreteren zoals je zelf wilt.  Het schilderij heeft veel lagen acrylverf over elkaar heen.
€435,00

Vrij Spel

Vrij Spel

Gemengde techniek; acrylverf, inkt, ecoline en medium
€900,00