Galerie

Uitgangspunt is mijn innerlijke gevoelswereld. Vanuit de weg naar binnen schilder ik vanuit mijn intuitie. Om daar te komen trek ik me terug in muziek, een meditatief moment of in de natuur.

uit 2010 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Oceaan van oneindige liefde

Oceaan van oneindige liefde

2016

Dit schilderij heb ik midden in de nacht geschilderd op een moment dat AL wat is in liefde samen kwam. Een energetische verbinding. Een gevoel van onvoorwaardelijke oneindige liefde. Tweelingzielen die elkaar ontmoeten. 

Kahuna & Pele

Kahuna & Pele

2018

Vanuit mijn intuitie maak ik verbinding met specifieke energie dat zich aandient. In dit geval speels en dansend, in verbinding met Hawaiaanse priesteres Kahuna en godin van vuur en transforatie Pele.

River of love

River of love

2016

Gevoelsexpressie

Gevoelsexpressie

2019

Universum

Universum

2016

Surrender

Surrender

2019

Inclusief lijst

Vrij Spel

Vrij Spel

2019

Lust explosie

Lust explosie

2018

Spelen met diverse materialen en kleuren leidde tot deze explosie van passie en lust.

Beyond

Beyond

2015

In dit schilderij ziet iedereen zijn of haar eigen verhaal, zo blijkt op mijn Facebok pagina van 2 juni. Mijn beste vriendin Alma Wattimena maakte er dit mooie gedicht bij. Beyond We zijn er voorbij Wat Oma? De oorlog Oorlog?   Ja, mijn schat De oorlog van Tegen Jij tegen mij Ik tegen jou Wit tegen zwart Man tegen vrouw   Vrouw tegen man Zon tegen maan Broer tegen zus Families zonder naam   We zijn er voorbij

Magie

Magie

2015

Als je je hart durft te volgen Naar je intuitie luistert Dan kan het leven zich als magie aan je ontvouwen

Verlangen

Verlangen

2015

Vanuit het verlangen in verbinding te zijn met de natuur, ontstond dit heerlijke kleurrijke schilderij.

Zuivering

Zuivering

2011

Dit schilderij is een van de meest abstracte die ik gemaakt heb en geeft een proces van zuivering weer.  Je mag het intepreteren zoals je zelf wilt.  Het schilderij heeft veel lagen acrylverf over elkaar heen.

Universele verbinding

Universele verbinding

2014

Niets is wat het lijkt in dit schilderij. Niets lijkt met elkaar verbonden, maar dat is ogenschijnlijk, want in mijn ogen is alles en iedereen met elkaar verbonden. Universele verbinding. Het is een rust gevend schilderij vind ik zelf. Veel lagen kleuren over elkaar die elkaar aanvullen en rustige kleuren zijn. 

Vertrouwen

Vertrouwen

2014

Dit schilderij is al spelend ontstaan vanuit verbinding met vertrouwen in mezelf. Heerlijk.

Onderbewustzijn

Onderbewustzijn

2019

Forest People

Forest People

2020

Innerclouds

Innerclouds

2020

Bevrijding

Bevrijding

2013

Dit schilderij ontstond uit een proces van los laten van bestaande patronen. Helemaal vrij van elk onderwerp. Ik heb helemaal vanuit de kleuren en de beweging geschilderd en diverse weken aan gewerkt. Laag voor laag opgebracht. Het voelde echt als een bevrijding. Momenteel hangt het schilderij bij mij in de galerie in Amerongen. Wil je het zien, bel me gerust voor een afspraak.

Loslaten

Loslaten

2012

Ook dit schilderij gaat over een innerlijk proces van loslaten, vooral dat wat je niet meer nodig hebt. Op nummer 1: oordelen.

Teveel hooi op mijn vork

Teveel hooi op mijn vork

2012

Nadat ik de stilte en de weg naar binnen had opgezocht ontstond dit schilderij. In eerste instantie zag ik niet wat het was. Toen ik er achter kwam schrok ik er zelf van en wilde het eigenlijk niet zien. Wanneer je teveel hooi op je vork neemt, ga ik krom lopen van alles wat je op je schouders neemt.  Dat vraagt om heling en afstemming. Een echt affirmatie schilderij dus.

Transformatie

Transformatie

2012

Op moment dat je je grootste angsten onder ogen durft te zien, overwin je ze en transformeer je iets in jezelf. Het voelt als een bevrijding zowel fysiek als emotioneel als spiritueel. Ik heb me hier helemaal toegelegd en gefocussed op het transformeren van mijn innerlijk vuur, dat er mag zijn.

Verbondenheid

Verbondenheid

2010

Ogenschijnlijk is er geen verbinding tussen mensen in dit schilderij. Maar alles is toch met elkaar verbonden. Dit schilderij kan voorzien van een houten baklijst.

Vrij spel

Vrij spel

2012

Vanuit de verbinding met mijn binnenwereld liet ik mezelf helemaal gaan en beperkte ik mezelf toch ook met mijn kleur gebruik. Daar waar ik normaal heel veel verschillende kleuren gebruik, koos ik dit keer een beperkt palet.

Innerlijke bron

Innerlijke bron

2015

Innerlijke bron van licht Het is er altijd Ook al kun je er even niet bij Het is er voor jou jij bent het licht

Zoektocht

Zoektocht

2012

Een zoektocht naar binnen mondde uit in een zoektocht op het doek en leidde tot een voor mij doen verrassend resultaat met veel rechte lijnen, terwijl in mijn zoektocht naar de verbinding toch heel veel vormen rond zijn. Op het schilderij zitten vele lagen acrylverf over elkaar.