Energetische verbinding met de bron.......... een nieuwe zoektocht in mij en op het doek

uit 2016 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Ode aan de aarde 1

Ode aan de aarde 1

2019

Ode aan de aarde, moeder aarde, Gaia Ik heb haar lief met aarde uit Zuid Afrika

Ode aan de aarde 2

Ode aan de aarde 2

2019

Geinspireerd door de verbinding die ik voel met de aarde en de mensen als ik in Zuid Afrika ben. Zo oerrrrrrrrrrrrrrr! Ode aan de aarde, moeder aarde, Gaia Ik heb haar lief met aarde uit Zuid Afrika  

Kahuna & Pele

Kahuna & Pele

2018

Vanuit mijn intuitie maak ik verbinding met specifieke energie dat zich aandient. In dit geval speels en dansend, in verbinding met Hawaiaanse priesteres Kahuna en godin van vuur en transforatie Pele.

Lust explosie

Lust explosie

2018

Spelen met diverse materialen en kleuren leidde tot deze explosie van passie en lust.

Dancing with mama Africa

Dancing with mama Africa

2017

Ontstaan nav mijn recente reis in Zuid Afrika. Gebaseerd op de open hartigheid van de mensen aldaar. Ik houd van hen en hun open harten. 

Oceaan van oneindige liefde

Oceaan van oneindige liefde

2016

Dit schilderij heb ik midden in de nacht geschilderd op een moment dat AL wat is in liefde samen kwam. Een energetische verbinding. Een gevoel van onvoorwaardelijke oneindige liefde. Tweelingzielen die elkaar ontmoeten. 

Zonsondergang

Zonsondergang

2019

Dit doek dat ik in 2011 heb geschilderd, heb ik recent afgemaakt (dec 2019). Ik vond dat het nieuwe energie nodig had. Er ontstond een hele nieuwe wereld. Hoe toepassselijk. Ik ben veranderd in de 8 jaar en het schilderij moest mee veranderen. Acrylverf en medium in vele lagen over elkaar. Het lijkt wel een zonsondergang. Het doet mij denken aan Zuid Afrika. Anderen zien er weer iets heel anders in. Daar houd ik van. Je mag zelf jouw eigen fantasie en inlevingsvermogen gebruiken.